Теракт у Пакистані: завали ще розбирають, кількість жертв зросла до 25

Теракт у Пакистані: завали ще розбирають, кількість жертв зросла до 25

Укрінформ
Унаслідок вибуху в мечеті в селі Мохманд на північному заході Пакистану загинуло щонайменше 25 осіб, понад тридцять отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters

"Терорист-смертник перебував у переповненій мечеті, він кричав "Аллах акбар" і підірвав себе", - сказав місцевий чиновник.

Відповідальність за теракт взяла на себе група пакистанських талібів «Техрік-і-Талібан Пакистан Джамаат-Ур-Ахрар» (ТТР-JA).

Населений пункт, в якому стався теракт, знаходиться в так званій зоні племен, також відомої як Федерально керовані племінні території, що межують з Афганістаном, і існує ймовірність, що джихадист прибув до Мохманду із сусідньої країни.

Заступник глави населеного пункту, в якому стався теракт, пояснив, що багато загиблих опинилися під завалами будівлі, яка зруйнувалася від вибуху. «Частина мечеті і веранда впали в результаті вибуху і впали на тих, хто молився. Ми все ще витягаємо тіла загиблих і поранених з-під уламків», - повідомив він. 

Місцевий старійшина вважає, що цей напад став відповіддю на дії місцевих жителів, які захопили одного з бойовиків в полон і видали пакистанській владі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше йшла мова про 16 загиблих від вибуху в мечеті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-