Болгарія проситиме на зміцнення кордону €160 мільйонів

Болгарія проситиме на зміцнення кордону €160 мільйонів

Укрінформ
Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов заявив, що проситиме лідерів ЄС на завтрашньому саміті в Братиславі про надання країні 160 млн євро на зміцнення кордону.

Про це повідомляє EurActiv.

"Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов розкритикував ЄС за відсутність солідарності і сказав, що проситиме лідерів на завтрашньому саміті ЄС у Братиславі про термінове надання 160 млн євро допомоги для зміцнення кордонів країни", - йдеться в повідомленні.

Цю заяву Борисов зробив під час зустрічі зі своїм угорським колегою Віктором Орбаном, який приїхав оглянути нові загородження з колючого дроту в прикордонному селі Лєсовому вздовж турецького кордону.

"Болгарія має право на ці гроші - 160 млн євро. Болгари повинні це почути. Ми втомилися чути: ти не один, ми з тобою, разом ми можемо зробити більше", - підкреслив Борисов.

Як відомо, з початку 2016 року в Болгарії було зареєстровано близько 13 тисяч біженців. У серпні, порівняно з попередніми місяцями, кількість мігрантів, які бажають отримати довідку на проживання в цій країні, збільшилася вдвічі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-