Білорусь розпочала масштабні військові навчання

Білорусь розпочала масштабні військові навчання

Укрінформ
У Білорусі стартували масштабні військові навчання, які проходитимуть з 14 по 20 вересня.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони Білорусі.

"Командно-штабні навчання проводитимуться в два етапи. На першому з них основні зусилля зосереджуються на управлінні в ході створення угрупування Збройних Сил, інших військ і військових формувань в інтересах проведення спеціальної операції, на другому - планується реалізувати на практиці управління створеним угрупованням під час рішення завдань спеціальної операції", - йдеться в повідомленні.

Вперше учасники командно-штабних навчань виконуватимуть поставлені перед ними завдання практично на всіх полігонах Збройних Сил - Лосвідо, Гозький, Лепельський, Осиповичський, Борисовський, Обуз-Лісновський, Домановський, а також на території Полоцького району Вітебської області, Горецького району Могильовської області і в пунктах постійної дислокації.

До участі в навчаннях залучаються органи управління, військові частини і підрозділи збройних сил, оперативні групи і підрозділи міністерств внутрішніх справ і з надзвичайних ситуацій, Державного прикордонного комітету, а також оперативні групи Комітету державної безпеки і Слідчого комітету Республіки Білорусь - всього до 7,500 осіб, до 60 бойових танків, до 220 бойових броньованих машин і до 50 артилерійських гармат, мінометів і РСЗВ. Для вирішення завдань навчань із запасу викликано близько 450 військовозобов'язаних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-