Аеропорти Британії запропонують платний паспортний контроль без черг

Аеропорти Британії запропонують платний паспортний контроль без черг

Укрінформ
В аеропортах Британії хочуть ввести оплату за те, щоб уникнути черг на паспортному контролі.

Про це повідомляє видання The Telegraph.

"Усі пасажири, що прибувають до аеропортів Великої Британії, незабаром зможуть заплатити, щоб пройти паспортний контроль без черг", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця послуга коштуватиме від 5 до 17,50 фунтів стерлінгів (приблизно від $6,6 до $23) з особи та буде доступна в усіх аеропортах країни. Міністерство внутрішніх справ Британії повідомило, що пасажири в аеропорту Гатвік платитимуть 17,50 фунтів за користування швидким проходом через паспортний контроль.

Крім того, в міністерстві підтвердили, що вони співпрацюють з керівництвом деяких аеропортів, щоб ця схема була впроваджена, але заперечили, що це буде пропонуватися у всіх аеропортах, і що мінімальна плата складатиме 5 фунтів.

Можливе нововведення викликало побоювання, що пасажири, які не готові платити, можуть ще довше перебувати у чергах, ніж раніше, оскільки на прискорені смуги буде призначено більше персоналу, а на звичайних може бути нестача.

"Це безглузда ідея лише демонструє, наскільки на наших кордонах відчувається брак працівників. А що буде, якщо кожен вирішить заплатити 5 фунтів? Ми знову опинимося відкинуті далеко назад", - сказав представник об’єднання Громадських та комерційних служб.

Як зазначається, у багатьох аеропортах Британії, включаючи Манчестер, Едінбург, Хітроу, Станстед та Ліверпуль, вже існує платний прискорений прохід перевірки безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-