Мери передмість Парижа вимагають посилити поліцейські відділки

Мери передмість Парижа вимагають посилити поліцейські відділки

Укрінформ
Мери низки паризьких передмість, зокрема, Обервіль, Сен-Дені, Ла-Курнев, Пантен, Ольне-су-Буа, Севран та Неї-Плезанс звернулися до французького уряду та керівництва поліції з вимогою посилити відділки поліції через брак працівників та введені заходи боротьби з радикалами, ісламськими фундаменталістами та терористами.

Свої вимоги мери висловили публічно та офіційними листами на адреси префекта Парижа та міністра внутрішніх справ Франції Бернара Казньова, повідомляє телеканал France-3.

«Мери міст Обервіль, Сен-Дені, Ла-Курнев, Пантен, Ольне-су-Буа, Севран та Неї-Плезанс озвучили свої вимоги публічно або поштою на ім’я префекта та міністра щодо серйозної ситуації з браком працівників поліції, що склалася на місцях», - повідомляє ЗМІ.

Міських голів також підтримала профспілка працівників поліції, у якій вважають, що чисельність персоналу правоохоронних служб у передмістях Парижа набула критичних показників.  «З 2010 року ми втратили майже 700 співробітників поліції. Хоча влада і оголосила про підкріплення у близько 170 осіб до кінця року, дефіцит кадрів продовжує зберігатися. Нам потрібно буде щонайменше 400 співробітників», - зазначив регіональний секретар поліцейської профспілки Alliance з Сена-Сен-Дені Себастьєн Байї. За його словами, найбільше від браку кадрів потерпає щоденна робота на вулицях паризьких передмість. Думку колеги підтримує і представник профспілки SGP Unitе Police FO Ервана Гюемьор. «Щодня поліція цих районів стикається з серйозною небезпекою, плинність кадрів у відділках поліції величезна», - сказав він, додавши, що ситуація до кінця року навряд чи поліпшиться.

З метою проведення роз’яснювальної роботи у передмістя Парижа вирушив міністр внутрішніх справ Бернар Казньов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-