Виїмки у Центробанку РФ проводилися через крадіжку дивана – ЗМІ

Виїмки у Центробанку РФ проводилися через крадіжку дивана – ЗМІ

Укрінформ
Виїмки у Центральному банку Росії в п'ятницю проводилися за заявою про крадіжку дивана, картини, вази у Міжнародному акціонерному банку, який перебуває на санації і в якому введена тимчасова адміністрація.

Про це повідомили ТАСС джерела у правоохоронних органах.

«Дійсно, у п'ятницю у ЦБ правоохоронні органи проводили слідчі дії у зв'язку з заявою про крадіжку у Міжнародному акціонерному банку, в якому введена тимчасова адміністрація у зв'язку з санацією банку», – сказало джерело, уточнивши, що мова йде про крадіжку дивана, вази та картини.

Раніше ЗМІ повідомили, що слідчі, яких супроводжували співробітники ЗМОП, у п'ятницю вилучали в управлінні Центробанку папери, пов'язані з Міжнародним акціонерним банком (МАБ).

При цьому у прес-службі ЦБ заявили, що «слідчі заходи проводилися стосовно окремих співробітників Банку Росії». Вони, нібито, вже визнали провину.

Банк Росії ще 3 лютого цього року відкликав ліцензію на здійснення банківських операцій у Міжнародного акціонерного банку у зв'язку з невиконанням кредитною організацією федеральних законів, що регулююють банківську діяльність, а також нормативних актів Банку Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-