У Москві – нові затримання силовиків за зв'язок з кримінальним авторитетом

У Москві – нові затримання силовиків за зв'язок з кримінальним авторитетом

Укрінформ
ФСБ РФ затримала т.в.о. начальника управління "Т" Головного управління економічної безпеки і протидії корупції (ГУЕБіПК) МВС Росії Дмитра Захарченка у справі про зловживання повноваженнями.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на російські джерела.

"Учора (у четвер - ред.) Захарченко був затриманий, в машині у нього знайшли велику суму готівки. Сьогодні (у п'ятницю - ред.) в його квартирі ФСБ провела обшук", - сказав співрозмовник журналістів.

ЗМІ стверджують, що Захарченко затриманий за підозрою у зловживанні посадовими повноваженнями. Чиновник нібито проходить у справі про корупційні зв'язки генералітету СКР і кримінального авторитета Захарія Калашова (Шакро Молодий). Клопотання слідства про арешт Захарченка Пресненський суд Москви розгляне 10 вересня.

Згадана структура в останні кілька років регулярно міняє керівників. В лютому 2014 року був затриманий начальник ГУЭБиПК Денис Заметов, якого звинуватили у причетності до створення у відомстві злочинного співтовариства. Офіційно керівником ГУЕБіПК МВС Росії з грудні 2015 року став Андрій Курносенко. Дмитро Захарченко лише тимчасово виконував його обов'язки, з якої причини це сталося - не повідомлялося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-