Польща покаже новий танк PT-16

Польща покаже новий танк PT-16

Укрінформ
Польське військово-промислове об’єднання (PGZ) на Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO-2016 у польському місті Кєльце представить танк PT-16.

Про це повідомляє Польське радіо.

«Польський концерн відзначає, що застосовані системи (зокрема рівень захисту екіпажу, вдосконалена система трансмісії і підвіски) роблять цей транспорт найсучаснішим у своєму роді», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що танк PT-16 – це модернізована версія старших моделей танків PT-91. PGZ наголошує, що  модернізація опирається на збільшенні сили вогню завдяки зміні калібру гармати відповідно до стандартів НАТО.

Крім того, інженери застосували автоматичний механізм перезарядки. Також впроваджена система динамічного вимірювання відхилення ствола гармати. Крім того, PT-16 має більшу балістичну стійкість.

Як відомо, MSPO-2016 – найбільша виставка оборонної промисловості Центральній Європі. Україну на виставці представляє державний концерн «Укроборонпром». Загалом, на виставці будуть представлені приблизно 600 військових підприємств із 30 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-