У Москві знову взялись за учасників

У Москві знову взялись за учасників "тракторного маршу"

Укрінформ
Поліція знову затримала далекобійників з Об'єднання перевізників Росії, які поверталися з акції на підтримку "тракторного маршу" кубанських фермерів.

Про це повідомила у Фейсбуці активістка Катерина Іванова.

За її словами, двох водіїв зупинили на МКАДі, а ще одного - на шосе Ентузіастів. Автомобілі оглянули співробітники дорожньої поліції.

Біля будинку іншої активістки Тетяни Конькової, в селі Чорна грязь чергують два автомобілі ДПС (Тетяна Конькова і Катерина Іванова готують в московському Центрі Сахарова круглий стіл на цю тему).

Напередодні шістьох членів Об'єднання перевізників Росії вже затримували в Москві і Московській області і шукали в їх автомобілях вибухівку. Активісти вважають, що поліція намагається перешкодити їх участі в обговоренні "тракторного маршу" в Сахарівському центрі.

Як повідомлялося, так званий "тракторний марш" розпочався 21 серпня у Краснодарському краю. Фермери відправилися в Москву, щоб поскаржитися президентові країни на корупцію і рейдерське захоплення земель на Кубані. До них приєдналися активісти з об'єднання перевізників. Їх неодноразово затримувала поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-