Ален Жюппе оголосив про намір виграти президентські вибори у Франції

Ален Жюппе оголосив про намір виграти президентські вибори у Франції

Укрінформ
Екс-прем'єр-міністр Франції Ален Жюппе заявив, що візьме участь у праймеріз від правоцентристської партії "Республіканці", склавши конкуренцію своєму однопартійцю Саркозі.

Про це повідомляє Reuters.

Жюппе пообіцяв провести важливі реформи «без використання страхів», тим самим прагнучи продемонструвати принципово іншу позицію, ніж у його головного суперника – Ніколя Саркозі.

У разі свого обрання Жюппе обіцяє бути жорстким до злочинців і побудувати більше в'язниць. Разом з тим він додав, що ніколи не допустить виникнення «французького Гуантанамо».

61-річний Саркозі і 71-річний Жюппе - безумовні фаворити праймеріз, в ході яких буде номіновано кандидата в президенти Франції від правоцентристської партії «Республіканці». Праймеріз пройдуть в листопаді, президентські вибори – у квітні 2017 року.

З огляду на падіння популярності соціалістів, які нині перебувають при владі, цілком ймовірно, що переможець цих праймеріз має серйозні шанси виграти і президентські вибори.

Минулого тижня ім'я екс-президента Франції Саркозі знову з'явилася на перших шпальтах французьких газет, у зв'язку з оголошеною ним кампанією для участі в попередніх виборах, центральне місце в якій відведено закликам до панування правопорядку та попередженнямм про «загрозу», яку являють собою мігранти для французької ідентичності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-