Париж збирає

Париж збирає "Тиждень послів"

Укрінформ
Міністр закордонних справ і міжнародного розвитку Франції Жан-Марк Еро проведе тижневу нараду з повноважними представниками країни за кордоном.

«Тиждень послів» розпочнеться у Парижі в понеділок 29 серпня і завершиться в п'ятницю, 2 вересня, повідомили власному кореспондентові Укрінформу у Франції.

«Нинішній «Тиждень послів» буде присвячений темам безпеки, розвитку територій та Європі. Нарада з 29 серпня по 2 вересня дозволить представникам французької влади визначити дипломатичні пріоритети зовнішньої політики країни», - зазначили в МЗС Франції.

На думку французької дипломатії, заходи, передбачені наступного тижня за участю послів, дозволять обмінятися інформацією, зустрітися з парламентаріями, урядовцями, представниками громадянського суспільства, бізнесменами та експертами.

Відкриє нараду в понеділок міністр разом з представниками малого та середнього бізнесу. На вівторок 30 серпня запланований «день відкритих дверей» у МЗС Франції. Більшість подій будуть анонсуватися на офіційному сайті МЗС Франції і в соцмережах відомства.

Вперше посли будуть обговорювати разом з прем'єр-міністром Франції і представниками уряду роботу в соціальних мережах.

Українську тематику під час «Тижня послів» в Парижі представлятиме Надзвичайний і Повноважний посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-