"Тракторний марш" на Москву намагається зупинити поліція

Відео
Укрінформ
Фермерів із Краснодарського краю, які вирушили на тракторах у Москву, щоб розповісти представникам федеральної влади про корупцію та рейдерські захоплення в регіоні, кілька разів зупиняли поліцейські.

Про це повідомив у Фейсбуці один із організаторів акції Василь Мельниченко.

"Проїхали близько 130 км, за цей час їх зупинили 4 рази, щоразу довго переписували дані учасників, всіляко натякаючи, що краще їм повернутися назад. Також поруч був помічений Range Rover, за кермом якого сидів віце-губернатор Коробка і, можливо, інструктував співробітників ДПС. Всю ніч фермерів зупиняли, заганяли у відстійник, шмонали, але вони-таки виїхали з Краснодарського краю, а тепер ставлять намети, щоб трохи відпочити", - пише Мельниченко.

У Марші трактористів на Москву беруть участь фермери Краснодарського краю, а також далекобійники з Санкт-Петербурга, Ростова-на-Дону і Саратова. Причина протесту — рейдерські захоплення, корупція і масові випадки обману селян. Зараз в колоні 17 тракторів і кількох десятків машин. Фермери мають намір домогтися зустрічі з федеральними чиновниками.

Раніше їм не дали зустрітися з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим під час його візиту в Краснодарський край 9 серпня. Тоді місцеві аграрії влаштували пікет уздовж траси по шляху проходження федерального начальства з плакатами "Банду — геть!", "Поверніть нашу землю". Їх відвезли у відділення поліції і тримали там, поки Медведєв не поїхав з краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-