Мін'юст РФ отримав запит на відеодопит Януковича

Мін'юст РФ отримав запит на відеодопит Януковича

Укрінформ
Міністерство юстиції Російської Федерації розглядає запит України про допит як свідка по відеозв'язку колишнього президента Віктора Януковича.

Про це з посиланням на прес-службу Мін'юсту повідомляє "РИА Новости".

"У своєму запиті Святошинський районний суд Києва посилається на Європейську конвенцію про взаємну правову допомогу у кримінальних справах 1959 року та на Конвенцію про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних та кримінальних справ 1993 року", - зазначили в російському відомстві.

Як повідомлялося, Мін'юст України повторно надіслав до РФ запит на відеодопит Януковича. У Москві заявили, що в запиті України "загубилося" чотири аркуші з 30.

Нагадаємо: Янукович вимагає очної ставки з Порошенком, Яценюком та іншими українськими політиками у "справі про Майдан". Як повідомив його адвокат Віктор Сердюк, 16 серпня прокуратура отримала відповідне клопотання.

Раніше Сердюк заявив, що захист наполягає на якнайшвидшій передачі до суду справи щодо Майдану, що дозволить Януковичу відкрито, без цензури представити всім громадянам України реальну версію подій трагедії, яка сталася в Києві взимку 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-