У Греції катер зіштовхнувся з туристичним човном: троє загиблих

У Греції катер зіштовхнувся з туристичним човном: троє загиблих

Укрінформ
У вівторок у Греції біля берегів острова Егіна поблизу Афін в результаті зіткнення катера із туристичним судном загинули щонайменше троє людей.

Про це у вівторок повідомляє Ekathimerini з посиланням на грецьку берегову охорону.

"Внаслідок зіткнення загинули принаймні три людини та ще четверо отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

За даними берегової охорони, туристичне судно, на борту якого перебували близько 15-20 осіб, прямувало з Егіни на пляж безлюдного острівця Моні.

Наразі невідомо, скільки саме людей перебувало на борту швидкісного катера. Не повідомляється також і національність тих, хто перебував на борту туристичного судна.

Берегова охорона витягла з води тіла трьох загиблих і тих, кому вдалося вижити в результаті інциденту. Скільки саме людей вдалося врятувати, у береговій охороні не зазначили, додавши, що наразі зусилля зосереджені на пошуку вцілілих.

Повідомляється, що пошуково-рятувальна операція проводиться за допомогою двох патрульних катерів берегової охорони і гелікоптера, допомогу надають і приватні човни.

Причини зіткнення човнів поки що також невідомі.

Острів Егіна розташований недалеко від столиці Греції Афін і є популярним серед як самих греків, так і іноземних туристів. Невеликі туристичні човни регулярно переправляють відпочивальників до острівця Моні, який має піщану бухту та населений оленями і павичами.

Фото: ALAMY

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-