Що цінують, що обіцяють:

Що цінують, що обіцяють: "Единая Россия" випустила цитатник Путіна і Медведєва

Укрінформ
"Единая Россия" обрала 12 висловлювань президента РФ Володимира Путіна, які будуть розміщені в агітаційних матеріалах партії перед виборами до Держдуми.

Про це повідомляє РБК з посиланням на джерела в керівництві партії.

Шість цитат Путіна будуть звернені до всіх громадян країни: "В основі політики "Единой России" - глибоке розуміння державних інтересів країни"; "Точкою збирання країни стала "Единая Россия"; "Завжди і в усьому діяти в інтересах людей"; "Найголовніше для нас - це люди"; "Нам потрібна Росія, де кожен може реалізувати себе, свій талант, свої можливості"; "Цінувати довіру людей, обіцяти тільки те, що зможеш виконати".

Ще шість висловлювань президента в передвиборній агітації "Единой России" будуть адресовані окремим категоріям громадян - вчителям, лікарям, малим підприємцям, пенсіонерам, молоді та людям, зайнятим у сільському господарстві.

Окрім білбордів з цитатами Путіна буде ще дві лінійки з наочною агітацією. По-перше, на плакатах з'явиться агітація з використанням зображення прем'єра РФ Дмитра Медведєва (без слів "Грошей немає, але ви тримайтеся" - ред.), по-друге, будуть білборди з гаслами єдиноросів з їх передвиборчої програми: "Діяти в інтересах людей - наше завдання"; "Чути голос кожного - наш обов'язок"; "Створити і захистити майбутнє Росії - наша мета".

За законом в агітаційних матеріалах не можна використовувати зображення людей, які не беруть участі у виборах. До прийняття цієї норми "Единая Россия" розміщувала у своїй агітації портрети Володимира Путіна.

Вибори в Держдуму відбудуться 18 вересня 2016 року. Одночасно в ряді регіонів будуть обирати депутатів законодавчих зборів і губернаторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-