"Единая Россия" приводить у політику злочинців і банди - доповідь Яшина

Укрінформ
Заступник голови партії ПАРНАС Ілля Яшин підготував доповідь "Партія "Кримінальна Росія" про діяльність "Единой России". Опозиціонер планує опублікувати документ за два тижні – у розпал кампанії з виборів до Державної думи.

Про це він розповів газеті "Ведомости".

За словами Яшина, мета доповіді - показати, що "Единая Россия" стала соціальним ліфтом "для окремих злочинців і кримінальних угруповань, щоб вони інтегрувалися в політику і продовжували свою діяльність на цьому рівні, причому це не окремі випадки, а наявність системи".

У самому документі буде карта Росії з позначеними на ній "злочинами членів партії "Единая Россия", відзначив Яшин. Доповідь буде опублікована першим накладом у розмірі 20 тисяч примірників.

Уперше масштабну кампанію проти партії влади запустив напередодні виборів 2011 року Олексій Навальний, який закликав голосувати за будь-які партії, окрім "Единой России", яку він назвав "партією шахраїв і злодіїв". Цього разу Навальний представить онлайн-проект про корупцію наприкінці серпня, повідомив виданню соратник опозиційного політика Леонід Волков, не розкривши подробиць.

Вибори до Держдуми відбудуться в Росії 18 вересня. Проекти проти "Единой России" готують й інші партії, у тому числі так звана "системна опозиція". КПРФ випустила листівки, в яких пояснює, чим партія небезпечна для країни. ЛДПР підготувала посібник до передвиборних дебатів, особливе місце в яких приділяється скандальним епізодам діяльності партійних конкурентів.

Продовжуючи справу Бориса Нємцова, Ілля Яшин і раніше готував доповіді, що викривають нинішній режим. Дві останні доповіді Яшина - "Путін. Війна" (про війну з Україною, готувалася ще за матеріалами вбитого Нємцова), "Загроза національній безпеці" (про Рамзана Кадирова).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-