На демонстрації в США сталася стрілянина, є постраждалий

На демонстрації в США сталася стрілянина, є постраждалий

Укрінформ
Під час заворушень в американському місті Мілуокі, де другу ніч поспіль тривають акції протесту у зв'язку з вбивством афроамериканця поліцією, один чоловік дістав вогнепальне поранення.

Про це повідомляє Російська служба ВВС.

За інформацією поліцейських, під час демонстрації невідомі почали кидати каміння і стріляти. В результаті постраждав один чоловік, його доправили у лікарню на броньованій машині.

Наразі невідомо, чи був поранений поліцейський чи один з протестувальників. Поліція намагається розігнати натовп демонстрантів.

При цьому наголошується, що в неділю вдень в місті було відносно спокійно. Втім, губернатор штату Вісконсін Скотт Уокер все ж розпорядився ввести в Мілуокі національну гвардію.

Нагадаємо, чорношкірі жителі Мілуокі вийшли на акцію протесту після того, як в суботу поліцейські в ході погоні застрелили озброєного 23-річного темношкірого чоловіка. За інформацією правоохоронців, він мав при собі крадений пістолет, десятки патронів до нього, і поведінка молодика була вкрай підозрілою.

Офіційної інформації про те, якого кольору шкіри були вбитий і  поліцейський, що його застрелив, немає. Тим не менш активісти переконані, що вбивство було скоєно з расових мотивів. Розлючений натовп у суботу підпалив у північній частині Мілуокі автозаправну станцію, будівлю банку та два магазини, ще один магазин пограбували.

За даними ЗМІ, 17 учасників заворушень були арештовані, четверо поліцейських дістали травми.

Фото: www.vesti.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-