У Ємені знищили 40 терористів Аль-Каїди

У Ємені знищили 40 терористів Аль-Каїди

Укрінформ
Єменська армія за підтримки авіації міжнародної арабської коаліції звільнила від Аль-Каїди два міста, знищивши близько 40 терористів.

Про це Reuters розповів Аль-Хадер Мухаммед аль-Саіді, губернатор єменської провінції Аб'ян.

Він, зокрема, повідомив, що трьом бригадам, які брали участь в операції зі звільнення столиці провінції міста Зінджібар та другого за розміром населеного пункту Жаар, вдалося взяти їх під повний контроль. Близько сорока терористів Аль-Каїди при цьому було вбито, а решті вдалося втекти, пише Reuters.

Глава провінції додав, що під час бою загинуло троє єменських військовослужбовців і кілька отримали поранення. «Ми зустрілися із мешканцями та бійцями – усі раді бути вільними під законною владою», - сказав аль-Саіді.

За словами місцевих мешканців, під час наступу армії на Зінджібар смертник терористів підірвав себе поблизу військових, втім не зміг завдати жодних втрат.

Нагадаємо: терористи Аль-Каїди скористалися із півторарічної громадянської війни у Ємені та захопили 600-км прибережну смугу на сході країни. Коаліції арабських країн, очолюваній Саудівською Аравією, та війська Ємену тепер намагаються повернути цю територію під контроль міжнародно визнаної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-