Німецькі популісти хочуть виселити мігрантів на острови

Німецькі популісти хочуть виселити мігрантів на острови

Укрінформ
Лідер правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН) Фрауке Петрі пропонує розміщати біженців, яким було відмовлено у наданні притулку, на островах за межами Європи.

Так, Петрі хоче, щоб Федеральна служба з питань міграції та біженців (BAMF) перетворилася на "службу рееміграції", повідомляє DW.

"Вона б займалася розміщенням нелегальних мігрантів та біженців, яким відмовлено в наданні притулку, на двох островах за межами Європи, які б перебували під захистом ООН", - наголосила вона.

За її словами, чоловіки, які прибули самі, мають бути розміщені на іншому острові, ніж жінки та сім'ї. "Це дешевше та безпечніше для жінок, ніж за нинішньої практики", - вважає Петрі.

Водночас вона не уточнила, які острови вона має на увазі. На думку лідера АдН, нова служба має зробити так, щоб "всі нелегальні мігранти залишили цю країну якомога швидше".

Крім того, вважає Петрі, необхідно відмовитись від угоди щодо біженців між ЄС та Туреччиною.

"У 2016 році було лише 13743 депортацій, це смішно, враховуючи сотні тисяч нелегальних мігрантів, які перебувають в Німеччині", - заявила голова АдН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-