Теракт у Кабулі: поліція повідомляє про втрати серед силовиків

Теракт у Кабулі: поліція повідомляє про втрати серед силовиків

Укрінформ
У Кабулі внаслідок нападу бойовиків "Талібану" на готель Northgate загинув поліцейський, ще троє були поранені. Жертв серед цивільного населення не було.

Про це заявив начальник міської поліції Абдул Рахман Рахімі, повідомляє ТОLOnews.

"Щонайменше один поліцейський був убитий і ще троє зазнали поранень унаслідок нападу талібів на готель  Northgate у місті Кабул рано вранці в понеділок", - сказав Рахімі і додав, що жодних жертв серед цивільного населення та іноземців не було.

За його словами, силовики провели спецоперацію, під час якої двоє нападників були застрелені.

Він також розповів деталі терористичної атаки. Зокрема, спочатку терорист-смертник підірвав вантажівку поряд із розташованого на схід від міжнародного аеропорту Кабула готельного комплексу. Після цього двоє нападників намагалися увірвати до готелю, проте працівники служби безпеки відкрили по них вогонь. Терористи намагалися сховатись у районі, розташованому неподалік від готелю, однак були знайдені і ліквідовані.

За даними ТОLOnews, під час нападу персонал і мешканці готелю кілька годин змушені були просидіти навпочіпки у безпечних приміщеннях.

У момент нападу в готелі перебували 11 іноземців, дев'ятеро співробітників і 26 охоронців.

За словами джерела ресурсу, нападники під'їхали до воріт і нібито попросили охоронців про допомогу, кажучи, що у них закінчилося пальне.

Як повідомлялося, близько 1:25 за місцевим часом у понеділок (20:55 GMT в неділю) біля готельного комплексу Northgate вибухнув вантажний автомобіль, після чого зчинилася стрілянина.

Рух "Талібан" узяв на себе відповідальність за напад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-