Глава Amazon став офіційним консультантом Пентагону

Глава Amazon став офіційним консультантом Пентагону

Укрінформ
Засновник і гендиректор найбільшого в світі інтернет-магазина Amazon Джефф Безос призначений членом Консультативної ради з інновацій при Міністерстві оборони США.

Про це повідомляє InternetUA.

Крім Безоса, новим членом ради стали астрофізик і телеведучий Ніл Деграсс Тайсон і Дженніфер Пахлка, яка заснувала організацію Code for America для боротьби з цифровою нерівністю між приватним і державним секторами.

Як зазначено у повідомленні на сайті Пентагону, нові призначення були приурочені до відкриття нового центру інновацій в Бостоні.

Консультативна рада була створена у березні 2016 р. Вона складається з 15 осіб, представників приватних технологічних компаній, університетів і шкіл. Завдання ради - трансфер технологій і технологічних практик з приватного сектора в державний, а саме в оборонну сферу.

Крім Безоса, з високотехнологічної галузі в раді присутній фінансовий директор Twitter Марн Левін. Крім того, головою ради є Ерік Шмідт - голова ради директорів компанії Alphabet і колишній гендиректор Google.

Після прийняття в команду Безоса, Тайсона і Пахлки Консультативна рада повністю сформована. До кінця літа 2016 р. вона почне свою роботу і до кінця жовтня має подати свій перший звіт, який включатиме рекомендації щодо впровадження нових технологій в сфері оборони США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-