Трамп vs Клінтон:

Трамп vs Клінтон: "Я більше не буду хорошим хлопцем"

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що готовий розпочати жорстку боротьбу проти своєї суперниці Хілларі Клінтон.

Про це він заявив у п'ятницю, виступаючи перед своїми прибічниками в американському місті Колорадо-Спрінгс (штат Колорадо), передає ТАСС.

"Я був люб'язним (щодо Клінтон. - Ред.), але в її вчорашньому виступі було стільки брехні. Тож я більше не буду люб'язним. Я знімаю рукавички. Запам'ятайте це: Трамп більше не буде хорошим хлопцем", - сказав Трамп, звертаючись до своїх прибічників.

Він також прокоментував слова Клінтон (кандидата в президенти від Демократичної партії), яка в четвер на з'їзді у Філадельфії заявила, що ані темперамент, ані досвід роботи мільярдера не підходять для роботи на посаді президента США.

"Я вважаю, що у мене найкращий темперамент або принаймні один з кращих серед усіх, хто будь-коли балотувався на посаду президента... У мене темперамент переможця, я знаю, як вигравати, а вона (Клінтон. - Ред.) - ні", - заявляє Трамп.

Раніше у виступі на демократичному з'їзді, в ході якого Клінтон формально дала згоду балотуватися в президенти США, екс-держсекретар заявила, що Трамп не має "темпераменту, що дозволяє бути верховним головнокомандувачем". "Він втрачає самовладання за найменшої провокації. Людина, яка заводиться від запису в Twitter, - це не та людина, якій можна довірити ядерні озброєння", - вважає Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-