Парламент Молдови не підтримав вотум недовіри уряду

Парламент Молдови не підтримав вотум недовіри уряду

Укрінформ
У молдавському парламенті відбулося голосування щодо вотуму недовіри уряду під керівництвом Павла Філіппа: за відставку проголосували лише 30 депутатів (з 101) при необхідному мінімумі 51 голос.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

"Вотум недовіри уряду провалився з вельми простої причини: нинішній уряд Молдови і парламентська коаліція  працюють не на користь політичних партій, а на користь народу", - заявив на засіданні лідер Демократичної партії Маріан Лупу.

Лідер Ліберальної партії Міхай Гімпу, у свою чергу, заявив, що всі біди в Молдові йдуть від "галасливої опозиції", яка діє за принципом "чим гірше в країні, тим краще".

Прем'єр-міністр Павло Філіпп подякував парламентарям і громадянам за підтримку, зазначивши, що уряд й надалі працюватиме на благо країни.

Законодавчу ініціативу про вотум недовіри уряду висунули депутати від Партії соціалістів, Партії комуністів і Ліберально-Демократичної партії (34 депутати). На засіданні відсутня навіть частина депутатів ліберал-демократів, які підписалися під законодавчою ініціативою про недовіру уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-