Білл Клінтон офіційно підтримав висунення дружини в президенти

Білл Клінтон офіційно підтримав висунення дружини в президенти

Укрінформ
Колишній президент США Білл Клінтон підтримав висунення своєї дружини на посаду президента США від Демократичної партії, назвавши її своїм кращим другом і пояснивши, чому, на його погляд, вона має очолити країну.

Про це повідомляє Російська служба ВВС.

В ході з'їзду демократів у Філадельфії він заявив, що Гілларі Клінтон здатна змінити країну на краще більше, ніж хто-небудь з тих, кого він зустрічав.

Білл Клінтон розповів про те, як вони познайомилися, і відзначив її відданість служінню суспільству.

"Я одружився зі своїм найкращим другом. Відтоді ми разом ходили, розмовляли і сміялися", - сказав Клінтон, поділившись історією їхнього знайомства в Єльській школі права навесні 1971 року.

Гілларі Клінтон - колишня держсекретар, сенатор і перша леді - завдяки своєму досвіду як ніхто інший підходить на посаду глави держави, вважає її чоловік.

Як повідомлялося, Клінтон вже офіційно стала кандидатом у президенти США від Демократичної партії. Вона успішно подолала необхідний поріг в 2382 голоси делегатів з'їзду.

Незабаром після цього її основний суперник на партійних праймеріз Берні Сандерс, який раніше публічно висловив їй підтримку, запропонував припинити підрахунок голосів та затвердити її кандидатуру за спрощеною процедурою.

Фото: imperor.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-