Мішель Обама закликала демократів підтримати Клінтон

Мішель Обама закликала демократів підтримати Клінтон

Укрінформ
Перша леді Сполучених Штатів Мішель Обама закликала делегатів Загальнонаціональної конвенції Демократичної партії підтримати під час голосувань Гілларі Клінтон в якості єдиного кандидата від партії.

Свою заяву вона зробила на тлі скандалу, який похитнув єдність серед делегатів через останній скандал з викраденими листами на серверах комітету партії, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Голосування - це вибір того, хто матиме владу, щоб ростити наших дітей впродовж наступних чотирьох або восьми років їхнього життя. І сьогодні я прийшла сюди, тому що на цих виборах є лише одна людина, якій я можу довірити цю відповідальність, лише одна особа, яка, на мою думку, дійсно кваліфікована бути президентом Сполучених Штатів – це Гілларі Клінтон", - заявила Мішель Обама.

Вона підкреслила, що довіряє Клінтон очолювати цю країну, "тому що бачила впродовж усього її життя відданість дітям".

Перша леді також зазначила, що найбільше захоплює в Гілларі те, що "вона ніколи не здавалася під тиском і ніколи не шукала простих шляхів для вирішення ситуації".

Крім того, дружина чинного глави Білого дому позитивно висловилась про кандидата у віце-президенти Сполучених Штатів – сенатора від штату Вірджинія Тімоті Кейна, про якого офіційно було оголошено минулого тижня.

"Лідери, такі як Тім Кейн, демонструють нашим дітям, що таке порядність та освіченість", - наголосила Обама.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок в місті Філадельфія розпочався Загальнонаціональний з'їзд Демократичної партії США. Він триватиме чотири дні. Основними пунктами програми з'їзду мають стати голосування за номінанта від демократів на виборах президента США та кандидата у віце-президенти, а також затвердження політичної платформи партії на наступний період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-