Шторм у Нью-Джерсі знеструмив тисячі будинків

Шторм у Нью-Джерсі знеструмив тисячі будинків

Фото
Укрінформ
Потужні шторми пройшлися в четвер по всій території штату Нью-Джерсі, розташованому на атлантичному узбережжі в північній частині США.

Зруйнована інфраструктура тисяч домогосподарств по всьому штату, втім поки невідомо, чи спричинила стихія жертви або постраждалих серед населення, повідомляє телеканал ABC News.

"Близько 6 тисяч будинків і промислових споруд залишаються знеструмленими зранку п'ятниці після потужного шторму, який пройшовся в четвер, знищуючи легкі споруди та відключивши від електропостачання близько 12 тисяч користувачів (за іншими даними, до 18 тис. – ред.), в тому числі губернатора штату Кріса Крісті", - зазначається в повідомленні.

Синоптики та представники Департаменту з надзвичайних ситуацій вивчають записи для того, щоб встановити природу стихії, а також, чи є загроза нових торнадо в штаті.

На зображеннях, що з'явилися в мережі, видно завалені деревами та іншими уламками будинки й автомобілі. Деякі споруди взагалі опинилися без дахів та з поваленими стінами.

За повідомленнями ЗМІ, стихія зруйнувала також опори електропередач на території всього штату. Про жертви й постраждалих повідомлень станом на ранок п'ятниці за місцевим часом не надходило.

Фото: nj1015.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-