Олланд закликав Терезу Мей швидше почати переговори щодо Brexit

Олланд закликав Терезу Мей швидше почати переговори щодо Brexit

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд закликав нового прем'єр-міністра Великої Британії Терезу Мей почати переговори про вихід Британії з Євросоюзу якнайшвидше.

Про це повідомляє ВВС.

У телефонній розмові Оллланд знову висловив побажання, щоб переговори про вихід Британії з Європейського Союзу почалися якнайшвидше.

Тереза Мей тільки в середу вступила на посаду і почала формувати новий кабінет міністрів. Зокрема, вона вже призначила колишнього мера Лондона Боріса Джонсона главою Міністерства закордонних справ і визначилася із ще кількома ключовими міністрами свого кабінету.

Очікується, що принаймні до кінця цього року новий прем'єр буде зайнята формулюванням позиції Британії на переговорах про вихід з ЄС, доступ британських виробників до європейського єдиного ринку і про умови прийому мігрантів з континентальної Європи.

Попередник Мей Девід Кемерон, який пішов у відставку саме у зв'язку з рішенням британців залишити ЄС, у своїй прощальній промові закликав Мей за можливості не розривати зв'язки із Союзом занадто різко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-