МОМ створює портал даних щодо міграції за гроші Німеччини

МОМ створює портал даних щодо міграції за гроші Німеччини

Укрінформ
Німеччина профінансує створення Міжнародною організацією міграції порталу даних по глобальній міграції Global Migration Data Portal.

Домовленість було підтверджено під час II "круглого столу" у вівторок у Берліні за участю міністра закордонних справ Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайєра з керівниками міжнародних організацій, що працюють в області міграції, повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

«Метою порталу є сприяння співробітництву між МОМ та іншими структурами, в числі яких Світовий банк, ПРООН, Статистичне бюро ООН, ОЕСР і EUROSTAT для надання надійних, послідовних і доступних даних, а також аналіз потоків біженців та міграції», - повідомив Штайнмаєр.

Він також закликав шукати "інноваційні, креативні і життєздатні рішення" проблем, пов'язаних із біженцями. Одній Європі з ними не впоратися, визнав він, потрібно більше міжнародної взаємодії.

«Портал буде створено за фінансової підтримки Німеччини і він перебуватиме в Аналітичному центрі даних з проблем глобальної міграції МОМ в Берліні", - пояснили агентству у Центрі.

У МОМ зазначають, що "занадто часто дані про міграцію розкидані між різними інститутами та країнами, якщо зібрати їх воєдино, це дасть політичним діячам унікальну глобальну платформу для доступу до інформації про міграційні потоки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-