МЗС рекомендує українцям не їздити до Південного Судану

МЗС рекомендує українцям не їздити до Південного Судану

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України через загострення безпекової ситуації у столиці Республіки Південний Судан рекомендує утриматися від поїздок до цієї країни.

Про це повідомили у прес-службі МЗС.

"З огляду на загострення безпекової ситуації в столиці Республіки Південний Судан м. Джуба, що призвело до загибелі сотень людей, МЗС України рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до цієї країни", - йдеться у повідомленні.

При цьому, усім громадянам, які перебувають у Південному Судані, рекомендується виявляти підвищену пильність та обережність, максимально обмежити пересування у межах населених пунктів та країною, уникати місць масового скупчення людей, не брати участь в акціях протесту та демонстраціях, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю та здоров'ю, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Ефіопії (тел. "гарячої лінії": +251 967 41-9001, адреса ел.пошти: emb_et@mfa.gov.ua), або на "гарячу лінію" МЗС (тел. +38 044 238 16 57; адреса ел.пошти cons_or@mfa.gov.ua).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-