Згвалтування 15-річної польки: українцю висунули обвинувачення

Згвалтування 15-річної польки: українцю висунули обвинувачення

Укрінформ
У Гданську суд вирішує питання про арешт 21-літнього українця, якого обвинувачують у згвалтуванні 15-річної польки.

Про це повідомляє Польське радіо.

"Пізно ввечері, 5 липня, у Гданську завершився допит 21-річного українця, котрого польські правоохоронці підозрюють у згвалтуванні неповнолітньої. Чоловікові вже висунули обвинувачення, однак він не зізнався у скоєному і представив свою версію подій. Місцева прокуратура звернулася з клопотанням про тимчасовий арешт підозрюваного", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поліція затримала шістьох осіб у зв’язку з підозрою про згвалтування неповнолітньої. Усі затримані є громадянами України віком від 19 до 33 років.

За словами потерпілої 15-річної польки, згвалтування було скоєне в суботу. Перед цим дівчина домовилася про зустріч з українцем, з яким познайомилася раніше. Крім них на спільній вечірці були ще інші громадяни України.

Як повідомили у прокуратурі, п’ятьох із затриманих слідчі допитали у якості свідків та відпустили додому. Допит 21-річного українця тривав до пізнього вечора і в результаті прокурор висунув йому обвинувачення у згвалтуванні неповнолітньої.

Прокуратура клопочеться про взяття під тримісячний арешт 21-річного підозрюваного українця. Сьогодні суд у Гданську вирішить, чи чоловіка візьмуть під варту.

Кримінальний кодекс Польщі за згвалтування передбачає тюремне ув’язнення від трьох до 12 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-