Качинський очолюватиме партію PiS ще три роки

Качинський очолюватиме партію PiS ще три роки

Укрінформ
Лідера правлячої в Польщі партії “Право і Справедливість” (PiS) Ярослава Качинського перебрано головою політсили на чергові три роки.

Під час суботнього конгресу PiS за єдиного кандидата на цю посаду проголосували 1008 делегатів, і лише семеро було проти, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

“Я сприймаю цей результат як акт довіри, але й одночасно як повноваження, щоб бути реальним, справжнім лідером великого табору змін, який сьогодні ми маємо в Польщі, який перебуває при владі, який хоче і мусить змінити Польщу”, - заявив Качинський.

Він зазначив, що керує партією вже 26 років (перед PiS він керував її попередницею - партією “Порозуміння Центр”) і це є значним періодом часу.

Качинський повідомив, що наприкінці року його партія підсумує рік перебування при владі і представить суспільству нові пропозиції.

Восени минулого року PiS перемогла у парламентських виборах і вперше в історії демократичної Польщі сформувала однопартійний уряд. Натомість торік у травні кандидат від PiS Анджей Дуда став президентом країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-