Жінку в Теннессі звинуватили у вбивстві чотирьох власних дітей

Жінку в Теннессі звинуватили у вбивстві чотирьох власних дітей

Укрінформ
Багатодітній матері в штаті Теннессі, США, правоохоронні органи висунули офіційне звинувачення у вбивстві першого ступеня, а також по інших пунктах у зв'язку з загибеллю чотирьох її малолітніх дітей.

Про це повідомив у суботу американський телеканал Fox News.

"Шанінтіу Гарднер з міста Мемфіс звинуватили по чотирьох пунктах у вбивстві першого ступеня за обтяжуючих обставин", - зазначається в повідомленні із посиланням на офіційну заяву.

Жінці, крім цього, також висунуті звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми, бездоглядності, нехтуваннями потребами дітей, що призвели до їх загибелі. При цьому зауважується, що всі загиблі діти мали вік до п'яти років. За словами шерифа округу Шелбі, жертвами стали чотирьохрічний хлопчик, а також три дівчинки віком трьох, двох років і шести місяців.

Ще одній дитині, семирічному хлопчику, вдалося уникнути нападу, втім поліція поки не розкриває подробиць. Гарднер є матір'ю всіх п'яти дітей.

Напередодні ввечері правоохоронці були викликані до квартирного будинку в окрузі Шелбі, де були виявлені тіла малюків. Їхню матір затримала поліція, втім обвинувачень проти неї на той момент не висувалося. Шериф округу у цьому зв'язку заявив, що для розслідування інциденту докладе всіх необхідних зусиль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-