Москва розпочала перевірку на Балтійському флоті

Москва розпочала перевірку на Балтійському флоті

Укрінформ
На Балтійському флоті розпочався місячник безпеки військової служби.

Про це повідомляє ТАСС.

"Планом проведення місячника у військових частинах Балтійського флоту передбачається перевірка безпечних умов виконання особовим складом завдань їх службової діяльності при несенні бойового чергування, вартової та внутрішньої служб, експлуатації озброєння і військової техніки, будівель і споруд, а також інших умов служби і побуту", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за повідомленням прес-служби БФ, в ході місячника перевірять "забезпечення умов безпеки місцевого населення та довкілля при здійсненні військовослужбовцями заходів повсякденної діяльності".

На кораблях і в частинах, де заходи місячника збігаються з виконанням завдань з бойового чергування або польовими виходами, "заняття будуть організовані в умовах морського походу або польових умовах".

29 червня міністр оборони Сергій Шойгу, за результатами інспекції, усунув від виконання службових обов'язків командувача Балтійським флотом Віктора Кравчука і начальника штабу флоту Сергія Попова – за недоліки у бойовій підготовці, а також за спотворення у доповідях реального стану справ.

Тимчасово виконуючим обов'язки командувача Балтфлотом призначений Олександр Носатий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-