У Лондоні мітингували проти Brexit

У Лондоні мітингували проти Brexit

Укрінформ
Більш як тисяча осіб (за іншими даними - кілька тисяч) зібралися у вівторок, 28 червня, на Трафальгарській площі Лондона на мітинг проти виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу. 

Про це повідомляє DW.

"Акція відбулася незважаючи на те, що раніше організатори повідомили, що її буде скасовано через неможливість гарантувати безпеку її учасникам. Мітинг проходив під девізом "Залишитися разом" (Stand together)", - йдеться у повідомленні.

Лідер партії "Ліберальні демократи" Тім Фаррон, який також прийшов на Трафальгарську площу, виступив перед присутніми з промовою.

Один з демонстрантів тримав у руках плакат, на якому було написано: "Досить говорити нам, що час йти додому. Ми вдома".

Деякі учасники несли в руках транспаранти з нецензурними висловлюваннями проти Партії незалежності Сполученого Королівства (UKIP), яка й ініціювала референдум про Brexit.

Після заходу на Трафальгарській площі деякі з присутніх попрямували в бік Вестмінстерського палацу. Там вони скандували гасла, серед яких були "Проголосуйте проти" і "Борис ніколи, ЄС назавжди" (йдеться про колишнього мера Лондона Бориса Джонсона, одного з найзавзятіших прихильників Brexit).

Фото: independent.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-