Коаліція розгромила сили ІДІЛ біля сирійського Манбіджа

Коаліція розгромила сили ІДІЛ біля сирійського Манбіджа

Укрінформ
Авіація Міжнародної коаліції на чолі зі США, що діє проти терористичного угруповання "Ісламська держава", упродовж минулої доби завдала ударів ІДІЛ в районі сирійського міста Манбідж.

Про це поінформували у понеділок у Міністерстві оборони США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сім авіаударів у районі сирійського міста Манбідж уразили п'ять окремих тактичних підрозділів ІДІЛ, знищили два тунелі терористів, знешкодили бойову позицію та перекрили бойовикам доступ до місцевості", - зазначили в Пентагоні.

Крім того, повідомляється, що коаліція продовжила операції проти ІДІЛ на території Іраку. Зокрема, там було нанесено 23 авіа- та артилерійських удари в районах населених пунктів Албу Хайят, Рутба, Хіт, Мосул, Кайяра, Рамаді і Таль-Афар.

Коаліційні сили діють в рамках операції "Inherent Resolve", спрямованої на ліквідацію терористичного угруповання ІДІЛ та загроз, яку воно несе для Іраку, Сирії, регіону, а також для більш широкого міжнародного співтовариства. Знищення цілей ІДІЛ у Сирії та Іраку обмежує здатність ІД планувати та проводити терористичні операції, підкреслили в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-