ЄС повинен змінити своє ставлення до держав Східної Європи - експерт

ЄС повинен змінити своє ставлення до держав Східної Європи - експерт

Укрінформ
Румунський політичний консультант Козмін Гуше вважає, що держави-засновники Євросоюзу, в першу чергу Франція і Німеччина, не повинні використовувати країни Східної Європи лише в якості ринків для реалізації своїх товарів та послуг.

Так експерт прокоментував результати референдуму у Великобританії, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Держави-засновники Євросоюзу, зокрема, Німеччина і Франція, кажуть: «Ми знайдемо рішення!». Яке рішення вони знайдуть? Рішення про те, щоб надалі використовувати держави Східної Європи, які входять в ЄС, в якості ринків збуту товарів і послуг, щоб тим самим лити воду на млин антиєвропейців?» - зазначив Гуше.

За словами експерта, великі держави Євросоюзу повинні переглянути своє ставлення до східноєвропейського блоку держав, щоб не давати приводу різних націоналістичним силам знову завойовувати голоси своїми популістськими заявами.

Гуше зазначив також, що серед головних причин негативних підсумків референдуму у Великобританії він бачить відсутність справжніх лідерів в Євросоюзі і пасивність багатьох засобів масової інформації в самій Великобританії, які поставилися до референдуму без належної серйозності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-