Криза по-російськи: глава Роснєфті вимагає надвисоких зарплат

Криза по-російськи: глава Роснєфті вимагає надвисоких зарплат

Укрінформ
Виплати членам правління "Роснєфті" мають відповідати світовим рівням, щоб уникнути переміщення кадрів, заявив глава компанії Ігор Сєчін на річних зборах акціонерів.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Розмір доходів топ-менеджменту відповідає рівню великих російських компаній, і має бути порівнянний з рівнем світових компаній, інакше ми зіткнемося з переміщенням кваліфікованих кадрів", - пояснив Сєчін акціонерам.

Як приклад він навів і трейдерську діяльність компанії: "Я вважаю, у нас один із кращих трейдингів або кращий серед російських компаній і один із кращих у світі. Спробуйте зацікавити трейдера маленькою зарплатою, коли у нього перед очима проходять багатомільярдні угоди".

Сєчін також поскаржився на важку роботу: "Я особисто минулого року провів 650 годин у літаку. Якщо хтось хоче 650 годин проводити у літаку - будь ласка".

Згідно із стандартом про виплати та компенсації топ-менеджерам "Роснєфті", опублікованому на сайті компанії, офіційний посадовий оклад президента "Роснєфті" має становити від 15 до 20 млн рублів на місяць.

Члени правління "Роснєфті" у 2015 році отримали сукупний доход у розмірі 3,7 млрд рублів порівняно з 2,8 млрд рублів у 2014 році. Із загального обсягу коштів заробітна плата становила 682 млн рублів, винагорода за участь у роботі органу управління - 81,5 млн рублів, премії - понад 2 млрд рублів, інші види винагород - 912 млн рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-