Ізраїль

Ізраїль "закрився" для палестинців на час Рамадану

Укрінформ
У зв'язку з терактом в Тель-Авіві, Ізраїль скасував дозволи для палестинців відвідувати країну під час священного для мусульман місяця Рамадан.

Про це повідомляє AP з посиланням на урядову службу при ізраїльському міністерстві оборони COGAT.

"Ізраїль у четвер припинив більшість спеціальних дозволів для палестинців на в'їзд в Ізраїль під час мусульманського священного місяця Рамадан, і доукомплектував поліцейські патрулі в Тель-Авіві, після того, як двоє палестинців здійснили стрілянину в Тель-Авіві у середу ввечері, в результаті чого загинули четверо ізраїльтян", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до рішення влади Ізраїлю, 83 тис. дозволів були заморожені для палестинців на Західному березі і в секторі Газа, через що вони поки що не зможуть відвідувати сім'ї в Ізраїлі, відвідувати релігійні церемонії на честь Рамадану в Єрусалимі і подорожувати транзитом через аеропорт Тель-Авіва.

Крім того, військові кажуть, що вони також заморозили дозволи на роботу в Ізраїлі для 204 родичів нападників, і обмежили можливість палестинців залишати і в'їжджати в село на Західному березі Ятти, яке є домівкою винуватців вчорашнього терору в ТЦ Тель-Авіва.

Як раніше повідомляв Укрінформ, увечері у середу у торговельному центрі "Сарона" Тель-Авіва сталася стрілянина по цивільним, влаштована приблизно двома палестинцями з Ятти. За останніми даними, загинули чотири людини і 16 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-