Напади в Актобе: загинули вже 19 людей

Напади в Актобе: загинули вже 19 людей

Укрінформ
В результаті недільного нападу бойовиків на військову частину і збройові магазини в казахстанському місті Актобе загинули 19 людей, сім підозрюваних залишаються на волі.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на офіційного представника Міністерства внутрішніх справ країни Алмаса Садубаєва.

"На сьогодні з числа нападників при активному збройному опорі 13 злочинців убиті, 4 поранені, 8 затримані ... 3 мирних вбиті, 2 поранено. Троє військових Нацгвардії вбиті, 6 поранені, крім того, поранені 4 поліцейських", - сказав Садубаєв.

За словами головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги Актобе, в його лікарні перебувають 16 постраждалих і 3 поранених з числа підозрюваних.

Зазначається, що у вівторок в Актобе з'явився доступ до Інтернету. Відновили роботу магазини і банкомати, закриті в неділю.

За інформацією МВС, у неділю група бойовиків спочатку атакувала збройовий магазин в Актобе. Потім вони напали на частину внутрішніх військ. МВС припустило, що нападники "є радикальними прихильниками нетрадиційних релігійних течій".

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня в Актобе стався теракт, в результаті якого загинули десятки людей. У Казахстані введений "жовтий" рівень терористичної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-