У Парижі пройшов

У Парижі пройшов "Тропічний карнавал", присвячений Євро-2016

Фото
Укрінформ
Більше 4 тис танцюристів та музикантів та близько 30 декорованих авто з країн Карибського басейну, Латинської Америки і Індонезії взяли участь у "Тропічному карнавалі", присвяченому Євро-2016.

Дійство відбулося біля мерії Парижа, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Щорічний карнавал, що відзначає у ці дні 5-річний ювілей розпочав свою ходу від мерії Парижа і далі продовжив дефіле столичними вулицями навколо цієї історичної будівлі. Карнавал як завжди присвячений темі спорту та культурам світу і цього річ проводиться з нагоди чемпіонату Європи з футболу", - зазначила представниця мерії.

За її словами, захід проводиться за підтримки мерії Парижа та федерації "Тропічного карнавалу" Парижа. "Ми очікуємо, що це феєричне свято переглянуть близько 200 тис гостей", - сказала співрозмовниця агентства.

У карнавалі взяли учать 27 танцювальних колективів з Парижа та Паризького регіону. Учасники представили країни Латинської Америки, Карибського басейну та Південно-східної Азії і були вдягнені у національні костюми цих країн та дизайнерські вбрання з елементами футболу (м’ячами, сітками воріт, свистками тощо). Під час дефіле учасники під ритмічну музику виконували танці народів світу. Під аплодисменти та танцювальні рухи вдячної публіки учасники "Тропічного карнавалу" зробили по кілька кіл навколо мерії Парижа. Танцюристи залюбки фотографувалися з глядачами.

Порядок під час карнавалу забезпечували близько 200 правоохоронців. Свято пройшло без інцидентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-