У Британії через загрозу вибуху евакуювали 19 шкіл

У Британії через загрозу вибуху евакуювали 19 шкіл

Укрінформ
Протягом дня по всій Британії евакуювали 19 шкіл через загрозу вибуху бомби.

Про це повідомляє видання Mirror.

"Щонайменше 19 шкіл були евакуйовані сьогодні після того, як по всій Великій Британії оголосили загрозу вибуху бомби", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, терористи телефонують до навчальних установи і заявляють, що вони "скоро почнуть отримувати відрізані голови дітей". За три дні такі анонімні дзвінки надійшли в 40 шкіл країни.

Так, цього дня погрожували школам на території Англії, Шотландії та Арланда в таких містах як Бангор, Кардіфф, Хейлісоун, Ельза-роуд Ванна, Ома, Меідстоун, Лідс, Іпсвіч, Брайтон, Арма.

Видання зазначає, що сьогодні учні здавали національний іспит з англійської мови. Та потім розпочалася евакуація, дітей по тривозі вивели на спортивні майданчики перед школами, які оточили поліцейські.

Після того, як приміщення оглянули сапери та криміналісти, небезпечних предметів в школах виявлено не було.

За інформацією ЗМІ, такі анонімні дзвінки по всій Британії розпочалися на початку цього тижня. Невідомі телефонують до поліції або адміністрації зі словами, що в певній школі є бомба або на неї нападуть озброєні люди і вб'ють дітей. Наразі поліція розшукує анонімних телефонних хуліганів.

Фото: age-edu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-