Суд Москви посадив 10 учасників руху, створеного терористом

Суд Москви посадив 10 учасників руху, створеного терористом "ЛНР"

Укрінформ
Суд у Москві засудив до позбавлення волі десятьох членів "Руського національного об'єднання "Атака", створеного росіянином Володимиром Кудряшовым, який воював на сході України в лавах "ЛНР".

Про це повідомляє агентство міських новин "Москва".

"Суд визнав винними та засудив в залежності від ролі кожного до термінів до 2,5 років позбавлення волі", - сказали в суді.

Раніше суддя Зюзінського районного суду Наталія Кучина прийняла рішення повернути в прокуратуру дану справу для усунення порушень, а ті з націоналістів, які утримуавалися в СІЗО, були відпущені з-під варти. По даній справі проходили 10 осіб: Ст. Гагкоєв, Р. Черніков, С. Суханов, В. Ткач, А. Тємников, С. Ул'янов, Т. Пайпалас, Ст. Швєдов, А. Мухортих, С. Мітяєв.

Справу у відношенні самого Кудряшова було виділено в окреме провадження. Раніше суд засудив його до одного року колонії загального режиму. Відзначається, що засновник "Атаки" визнав свою провину. Інші засуджені заявляли, що діяли в рамках закону. Саме об'єднання в даний час не визнано екстремістським, однак ряд текстів авторства членів "Атаки" визнані такими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-