"Голос" Лаврова танцювала "Калінку" на міжнародному саміті

Відео
Укрінформ
Директор департаменту інформації і друку російського дипвідомства Марія Захарова станцювала для журналістів російський народний танець "Калінка" на полях саміту Росія-АСЕАН.

Про це повідомляє ТАСС.

"Заходи (саміту - ред.) проходять в режимі "нон-стоп", - сказала вона після номера. - Чудова організація. Вчора в цьому наметі напередодні йшли репетиції. Мимохідь я сказала, що станцюю. Довелося стримати слово".

Під виконання "Калінки" квартетом "Адажіо" Захарова вийшла на майданчик і намагалася підкорити серця журналістів (акредитовано 850, але на концерті були присутні не всі) запальним танком на рівні шкільної самодіяльності.

"Голос" російського МЗС Марія Захарова відома завищеними думкою про свої творчих здібності. У березні вона вступила зі своїми віршами в поетичному змаганні з професійним політичним фейлетоністом Дмитром Биковим, який сказав про МЗС РФ і про неї особисто: "Так повернулось колесо: Побыв гламурными для вида - Айда во двор! Дворово все: война, культура, спикер МИДа".

Після цього вона написала віршований дифірамб держсекретареві США Джону Керрі, а також іронічний двовірш про пісню Джамали. А після рішення Верховної Ради про перейменування Дніпропетровська Захарова на брифінгу озвучила недипломатичні жарти з "бородатого анекдоту" про можливе перейменування-скорочення назв міст Херсон та Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-