Фонду друга Путіна віддали частину олімпійського пляжу

Фонду друга Путіна віддали частину олімпійського пляжу

Укрінформ
Законодавчі збори Краснодарського краю передали частину приморського пляжу в безоплатне користування освітньому фонду «Талант і успіх».

Копія постанови опублікована на офіційному сайті закзборів.

Законодавчі збори Краснодарського краю передали частину пляжу в межиріччі річок Мзимта і Псоу протяжністю 320 м у безоплатне користування освітньому фонду «Талант і успіх». Пляж є частиною берегозахисту олімпійського об'єкту «Інженерний захист території Імеретинської низовини».

Засновником і головою правління фонду «Талант і успіх» є віолончеліст Сергій Ролдугін. Фонд було засновано 24 грудня 2014 року російськими діячами науки, спорту та мистецтва. Відомо, що в 2015 році фонд створив освітній центр «Сірірус» в Олімпійському парку Сочі, а головою опікунської ради став президент Росії Володимир Путін. Пляжна зона передається фонду «Талант і успіх» до 1 травня 2020 року з метою проведення діяльності з організації пляжного відпочинку громадян і розвитку санаторно-курортного комплексу Краснодарського краю.

Сергій Ролдугін є близьким другом президента РФ Володимира Путіна. Він став відомим після того, як Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (ICIJ) опублікував «Панамський архів» - документи юридичної фірми Mossack Fonseca. За даними ICIJ, підконтрольні Ролдугіну компанії вивели в офшори щонайменше 2 млрд доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-