Головком США в Європі задоволений діями молдавських військових

Головком США в Європі задоволений діями молдавських військових

Фото, відео
Укрінформ
Головнокомандувач Збройними силами США в Європі генерал Фредерік Бен Ходжес відвідав місце проведення спільних молдавсько-американських військових навчань «Dragon Pioneer-2016».

Ходжес ознайомився також з тим, як молдавські та американські військовослужбовці працюють над відновленням ділянки дороги, що веде до відомого в Молдові монастиря «Циганешти», передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Для нас це ще одна можливість тренуватися разом з партнерами, а також надати солдатам можливість не тільки вдосконалювати військову майстерність, а й працювати на відновлення дороги до одного з храмів», - зазначив Ходжес.

Головком США ознайомився з місцем дислокації підрозділів молдавських і американських саперів і військової техніки, а також перебігом спільних навчань.

Високого гостя супроводжували начальник Генерального штабу Національної армії Республіки Молдова, бригадний генерал Ігор Кутіє і акредитовані в Молдові військові аташе.

Як повідомляв Укрінформ, перші спільні українсько-американські військові навчання «Dragon Pioneer-2016» проходять з 3 по 20 травня на полігоні в селі Негрештиы Страшенського району (за 30 кілометрів від молдавської столиці). У них беруть участь 198 військовослужбовців 2-го кавалерійського полку США і 165 молдавських військовослужбовців, близько 60 одиниць американської військової техніки, а також саперна техніка Національної армії Молдови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-