Головком Збройних сил США в Європі відвідає Молдову

Головком Збройних сил США в Європі відвідає Молдову

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил США в Європі, генерал Фредерік Бен Ходжес відвідає місце проведення спільних молдавсько-американських військових навчань "Dragoon Pioneer-2016"

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Візит відбудеться у рамках "Дня видатних відвідувачів", а Головкома США супроводжуватимуть начальник Генерального штабу Національної армії Молдови, бригадний генерал Ігор Кутіє та акредитовані в Молдові військові аташе, повідомили в Міністерстві оборони Молдови

У програмі візиту - ознайомлення з місцем дислокації підрозділів саперів і військової техніки, медичним пунктом і підрозділами військової логістики.

Генерали відвідають також монастир "Циганешти", що розташований неподалік, де молдавські й американські військові працюють над відновленням ділянки дороги.

Як повідомляв Укрінформ, перші спільні молдавсько-американські військові навчання "Dragoon Pioneer-2016" проходять з 3 до 20 травня на полігоні в селі Негрешти Страшенського району (за 30 кілометрів від молдавської столиці). Для участі у навчаннях до Молдови прибули близько 60 одиниць американської військової техніки, а також військовослужбовці 2-го кавалерійського полку США, дислокованого в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-