У бельгійському місті через дзвінок про бомбу закрили метро

У бельгійському місті через дзвінок про бомбу закрили метро

Укрінформ
У суботу, 14 травня, в бельгійському місті Шарлеруа було припинено рух поїздів і закриті всі станції метро через загрозу терористичної атаки.

Про це інформує DW.

"Метро третього за величиною в Бельгії міста Шарлеруа поновило роботу після евакуації через дзвінок про закладену бомбу", - повідомляє бельгійський телеканал RTBF.

Раніше поліція евакуювала пасажирів зі всіх станцій метро через загрозу терористичної атаки. Зловмисник, за даними бельгійських ЗМІ, говорив з сильним магрибським акцентом, зателефонував у поліцію і повідомив, що на одній із станцій метро закладена бомба, а сам він ходить з автоматом на четвертої лінії підземки. Рух поїздів було припинено, після чого поліція почала пошуки вибухового пристрою і ймовірного злочинця.

За даними прес-секретаря поліції Шарлеруа, повідомлення виявилося неправдивим. Наразі ведеться слідство і пошуки телефонного терориста.

У Бельгії зберігається підвищених рівень терористичної загрози, що забезпечує посилені заходи безпеки в країні після терактів в аеропорту та метрополітені Брюсселя 22 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-