Міжнародна коаліція розгромила ракетні установки ІДІЛ в Іраку

Міжнародна коаліція розгромила ракетні установки ІДІЛ в Іраку

Укрінформ
Війська міжнародної коаліції, які протистоять терористичному угрупованню ІДІЛ в Сирії та Іраку, впродовж минулої доби нанесли 21 удар по позиціях терористів, знищивши, в тому числі, бункери, системи тунелів, ракетні установки, озброєння й техніку бойовиків.

Про це йдеться в щоденному зведенні про бойові дії, поширеному Пентагоном у п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу населеного пункту Тамак внаслідок удару (з повітря. – Ред.) уражено великий тактичний підрозділ ІДІЛ, знищено транспортний засіб ІД, а також бункер терористів, крім того, пошкоджено інший окремий бункер ІДІЛ", - йдеться в повідомленні.

Загалом повідомляється про сім авіаударів у районах щонайменше п'яти сирійських міст, у тому числі Шададді, Манбідж, Мара, Тамак, Валід. У результаті ударів знищені позиції підрозділів бойовиків, вогневі точки, техніка та озброєння.

У Іраку сили коаліції нанесли 14 ударів, застосувавши крім авіації також реактивну артилерію. Операції проводились поблизу населених пунктів Багдад, Албу Хайят, Вашир, Фаллуджа, Мосул, Кайяра, Рамаді, Синджар, Султан Абдалла, Таль Афар.

При цьому повідомляється про ураження та знищення систем тунелів, бойових підрозділів терористів, ракетно-пускових установок, техніки та озброєння ІДІЛ, артилерійських систем. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-