"Весняний шторм": винищувачі НАТО політають над Естонією

Укрінформ
ВВС Естонії і авіація союзників по НАТО, що беруть участь у військових навчаннях "Весняний шторм 2016" (Kevadtorm 2016), здійснять сьогодні демонстраційні польоти над Естонією.

Про це повідомляє ERR.

"Військові літаки з Естонії і три союзники по НАТО, які беруть участь у щорічних навчаннях "Весняний шторм" здійснять демонстраційний політ над чотирма містами Естонії у четвер", - йдеться у повідомленні.

Згідно з планом сил оборони, опівдні над Тарту пролетять два естонських реактивних літаки L-39, два американські винищувачі F-15C, а також пара польських штурмовиків Су-22 і два британські винищувачі Eurofighter Typhoon.

Через чверть години дана група пройде на бриючому польоті над містом Виру, після чого естонські та британські літаки повернуться на навчання, а американські й польські літаки повернуться через Пярну і Таллінн на авіабазу Емарі.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на початку травня в Естонії стартували найбільші у цьому році військові навчання НАТО "Весняний шторм 2016" за участю шести тисяч військовослужбовців з 9 країн-членів Альянсу, а також Швеції та Фінляндії.

Фото: wallpapers-best.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-