Луческу погодився обговорити з

Луческу погодився обговорити з "Фенербахче" свій перехід – ЗМІ

Укрінформ
Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу пішов на обговорення з "Фенербахче" питання свого можливого призначення біля керма команди.

Як повідомив турецькому виданню Sabah журналіст Сансан Буйук, правління стамбульського клубу отримало добро від румунського фахівця на проведення переговорів, пише "Новое время".

Буйук додав, що досвідченого фахівця, який очолює донецьку команду вже протягом 12 років, чекають в "Фенербахче". Водночас, журналіст визнав, що новина поки що не підтверджена.

Минулого тижня стало відомо, що у Луческу, чий контракт з "Шахтарем" закінчується влітку 2016 року, з'явився варіант працевлаштування у французькому топ-клубі.

Напередодні футбольний агент В'ячеслав Заховайло заявив, що головний тренер донецького колективу покине клуб влітку через небажання власника "Гірників" Ріната Ахметова продовжувати з ним контракт. За словами Заховайла, румунський фахівець хотів би залишитися в "Шахтарі", але Ахметов бажає змін на тренерському містку клубу.

Перед цим син наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу Разван, а також близький друг рульового донецької команди Костянтин Ангелаче заявили про те, що влітку фахівець покине український клуб.

Після поразки від Севільї Луческу відповів на запитання про своє майбутнє у"Шахтарі". Наставник заявив про те, що поки сезон не закінчився, його не цікавить питання місця продовження його тренерської кар'єри.

Раніше ЗМІ дізналися про можливий перехід наставника "Дніпра" в "Шахтар". Мирон Маркевич готовий залишитися в клубі, якщо фінансова ситуація покращиться, але поки що для цього немає жодних передумов. Тренер вже нібито встиг провести переговори з "гірниками" на предмет призначення наставником колективу, якщо його тренерський місток покине Луческу. З цим пов'язують часте відвідування фахівцем матчів і тренувань донецької команди у Львові.

Нещодавно Луческу спростував повідомлення про те, що він обговорює з "Галасатараем" своє потенційне призначення біля керма турецької команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-